Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

TÜRK EĞİTİM-SEN ADANA ŞUBELERİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

TÜRK EĞİTİM-SEN ADANA ŞUBELERİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

TÜRK EĞİTİM-SEN ADANA ŞUBELERİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

TÜRK EGITIM-SEN ADANA SUBELERINDEN VALI DEMIRTAS’A ZIYARET

Türk Egitim-Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Durdu Mehmet GIRGEÇ, 2 Nolu Sube Baskani Ferhat Utlu ile 3 Nolu Sube Baskani Bahadir Bozduman beraberlerindeki heyetle birlikte Vali Mahmut Demirtas’i makaminda ziyaret etti.

Ziyaretleri sirasinda gerçeklestirdikleri sendikal faaliyetler hakkinda Vali Demirtas’a bilgi veren Sube Baskanlari, Türk Silahli Kuvvetleri tarafindan Idlib’de gerçeklestirilen operasyonu egitim camiasi olarak desteklediklerini belirten Durdu MEHMET GIRGEÇ sunlari ifade etti: Vatanimizin isgal planlari, Türk milletinin varliginin imha projeleri, tek disi kalmis canavarin ve ona içerde ve disarda taseronluk yaparak birligimize, dirligimize ve kardesligimize kasteden mihraklarin her türlü kirli oyunlari karsisinda Türk Egitim-Sen amasiz, fakatsiz ve lakinsiz bir durusla Devletinin yanindadir. Biliyoruz ki 1919 ne ise 2019 da odur. 1920 ne ise 2020 de odur. Herkes de emin ve müsterih olsun ki Türk Milletinin ruhu ve Allah’in da izniyle 1923 ne ise 2023 de öyle olacaktir.

 Vali Demirtas’a ziyaret sonununda Türk Egitim-Sen durusunu en iyi ifade etmek üzere BASÖGRETMENIMIZ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK portresi hediye edildi.



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli